ЗА НАС

ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО ТЕЛЕХОСТ.МК

Иновативна, безбедна и брза компанијата која ја барате.

Од 2008 Telehost.mk како дел од АЗГАРД ДООЕЛ ШТИП обезбедува сигурни, брзи и сигурни веб хостинг решенија за поединци и бизниси од сите големини. Гордееме на безбедноста на мрежата и имплементацијата на најсовремените технологии.

Супер брз веб-хостинг

Нашиот ефективен веб-хостинг е погоден за воспоставување на веб-присуство мали , средни и големи сајтови