Интегрирано кеширање и CDN

Уживајте на супер брзо на вчитување на вашите страници

Зошто го да одберете Телехост.mk

99.99% UpTime

Ќе добиете сигурна услуга со која вашиот сајт е секогаш достапен.

cPanel

Имате современ контролен панел со многу опции за управување со вашиот сајт и пошта.

24/7 Техничка поддршка

Во секое време, ние сме достапни да ви помогнеме и да одговориме на вашите прашања.

Хостинг

ВЕБ ХОСТИНГ

 • ИНСТЛАЦИЈА НАД 350 СКРИПТИ СО 1 КЛИК
 • WORDPRESS ТЕМПЛЕЈТИ
 • ЗАШТИТА
 • АВТОМАТСКИ ДВОЕН БЕКАП
 • SSL СЕРТИФИКАТ
 • PHP 5.5-8 +
 • SLL СЕРТИФИКАТ
 • MYSQL
 • PHPADMIN
 • Cpanel
 • ИНТЕГРИРАН CDN

2400 ден/годишно

WORDPRESS ХОСТИНГ

 • ПРЕТХОДНО ИНСТАЛИРАН WORDPRESS
 • АНТИМАЛВЕР ЗАШТИТА
 • АНТИВИРУС ЗАШТИТА
 • НАДГРАДБА НА МОДУЛИ
 • НАДГРАДБА НА WORDPRESS
 • АВТОМАТСКИ ДВОЕН БЕКАП
 • PHP 5.5-8 +
 • MYSQL
 • PHPADMIN
 • SLL СЕРТИФИКАТ
 • ИНТЕГРИРАН CDN

2400 ден/ годишно

ВЕБ РАЗВОЈ

Изработка на веб сајт + 1 година бесплатно одржување +1 година обезбеден супер брз веб хостинг

ПРОНАЈДИ ГО ТВОЈОТ ДОМЕН

Внесете ги термините за пребарување на пример "example.com" за да започнете со брза проверка.
Не се потребни дополнителни информации како www или http: //.

Клиентите за нас