ВОРДПРЕС ХОСТИНГ

ПЛАНОВИ

ПЛАН ПРОЦЕСОРСКИ ЈАДРА РАМ МЕМОРИЈА ВЕБ ПРОСТОР ПОСЕТИТЕЛИ / МЕСЕЧНО Цена
BASIC МАКСИМУМ 1 ДОМЕН 1 1 GB 5 GB ПОДРЖУВА 100,000 посети/месечно. 2400 ден / год
STANDARD МАКСИМУМ 1 ДОМЕН 2 2 GB 20 GB ПОДРЖУВА 250,000 посети/месечно. 4800 ден / год
BUSINESS - МАКСИМУМ 3 ДОМЕНИ 4 4 GB 40 GB ПОДРЖУВА 500,000 посети/месечно. 9600 ден / год
PROFESSIONAL- МАКСИМУМ 5 ДОМЕНИ 6 6 GB 60 GB ПОДРЖУВА 900,000 посети/месечно. 12000 ден / год

ЗОШТО ДА ИЗБЕРЕТЕ ВОРДПРЕС ХОСТИНГ

Претходно инсталиран WordPress

Стартувајте ја вашата веб-страница на WordPress во време на размислување

Автоматско ажурирање

Имајте ја секогаш најновата верзија на WordPress

Лесна приспособливост

Надградба на RAM меморија и процесор доколку имате зголемен собраќај

Интегрирано кеширање и CDN

Уживајте во супер брзо на вчитување на вашите страници

Пресликување на податоци

Вашите податоци се пресликуват на 3 различни уреди за зголемена безбедност

Експертска поддршка

Уживајте во експертска поддршка за WordPress, за потребите на вашата технологија.

Интуитивна контролна табла

Функционален, лесен-за-користење контролен панел

Скенирање и отстранување на малициозен софтвер

Зголемена безбедност со помош на “Anti-Malware Security and Brute-Force Firewall”

Автоматизирани резервни копии на cloud
Брзи и сигурни копии со “UpdraftPlus”

Алатки за програмери

Поддршка за GIT и WP-CLI, SSH / SFTP и пристап

ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

СОФТВЕР

 • Latest version of WordPress
 • WP-CLI Support
 • GIT Support
 • Jetpack plugin pre-installed

БАЗИ

 • WP Database Optimized
 • MySql Server
 • Database backup with Codeguard
 • 1-click restore with Updraft plus

ОПТИМИЗАЦИИ И НАДРАДБИ

 • Automated WP Core updates
 • Upgradable CPU
 • Upgradable RAM
 • Integrated CDN

БЕЗБЕДНОСТ

 • Antivirus – Clam AV
 • Malware Scan & Removal
 • Updraft plus
 • DDoS Protection

Интегрирано кеширање и CDN

Уживајте во супер брзо на вчитување на вашите страници

ПРАШАЊА?

Што е WordPress хостинг?

WordPress е систем за управување со содржини со отворен код (CMS) / блогирање, кој овозможува создавање на веб-страница во PHP без потреба од шифрирање. WordPress Хостинг е веб хостинг производ кој е оптимизиран за WordPress, обично доаѓа со WordPress, пред-инсталиран, а исто така има сопствен панел за управување со редот. Нашите планови за хостинг на WordPress се хостирани на Облак и се дизајнирани да испорачаат брзина, оптимизирана безбедност, бекап, приспособливост и автоматски ажурирања.

Која е разликата помеѓу хостинг на WordPress и други хостинг планови?

WordPress Хостинг ги обезбедува вашите блогови / веб-страници на WordPress со високо оптимизирана околина за да овозможи максимални перформанси и безбедност. Редовниот веб-хостинг е одличен сеопфатен и сигурно може да биде домаќин на WordPress веб-страниците, како и, но нашиот посветен WordPress хостинг е наменски изграден на нашиот многу успешен Cloud Hosting (на кој нашите архитекти ги подесиле базите на податоци, густините и CDN) до избави најдобро за вашите WordPress веб-страници.

Кои се придобивките од хостинг WordPress?

Ако поседувате веб-страница која добива сообраќај со среден до висок и има проблеми со перформансите, треба да го разгледате нашиот хостинг на WordPress на Облак, кој ќе ви даде цврста основа за поддршка на голем сообраќај. Треба да видите подобрување на ефикасноста на вашиот веб-сајт (вклучувајќи ги и времето за вчитување на страницата) штом ќе се префрлите на WordPress Hosting. Во прилог на ова, ние автоматски го ажурираме вашето јадро на WordPress автоматски за да ви дадеме сигурно и непристојна хостинг искуство.

Дали WordPress ќе се ажурира автоматски?

Да, нашиот WordPress хостинг автоматски ќе ги инсталира сите основни WordPress ажурирања за вашите блогови и веб-страници на WordPress.

Дали е можно надградбата на некој од хостинг плановите на WordPress?

Можете да го надградите бројот на процесорски јадра и RAM меморија во вашиот хостинг план од вашиот WordPress хостинг-панел, со максимална граница од 8 јадра и 8 GB RAM меморија на вашата нарачка. Вашиот WordPress хостинг план, сепак, нема да се промени. Ако сакате да се преселите во повисок план, слободните алатки за миграција на WordPress се достапни за вас да се префрлат

Дали WordPress хостинг плановите имаат гаранција за враќање на парите?

За жал, нашите планови за хостинг на WordPress немаат период на враќање на парите. За гаранција за враќање на пари, можете да ја користите опцијата за инсталирање на WordPress со еден клик достапна со нашиот веб хостинг