CLOUD ХОСТИНГ

ИЗБЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ ПЛАН

CLOUD 1
CLOUD 2
CLOUD 3

ЗОШТО ДА ИЗБЕРЕТЕ CLOUD ХОСТИНГ

cPanel

Имате современ контролен панел со многу опции за управување со сетирање на PHP конфигурација, додавање на домени, автоматски бекап …

Неограничен број на е-пошти

Создајте поштенски адреси со неколку клика во контролниот панел ” CPanel ” .

Лесна приспособливост

Надградба на RAM меморија и процесор доколку имате зголемен собраќај

Интегрирано кеширање и CDN

Уживајте во супер брзо на вчитување на вашите страници

Пресликување на податоци

Вашите податоци се пресликуват на 3 различни уреди за зголемена безбедност

Експертска поддршка

Уживајте во експертска поддршка за ” Cpanel “, за потребите на вашата технологија.

One-Click Install

Инсталирајте онлајн продавница, фото галерија, блог или кој било друг модул само со 1 клик +350 скрипти

Скенирање и отстранување на малициозен софтвер

Зголемена безбедност со помош на “Clam AV Antivirus”

Целосен бекап со еден клик

Резервни копии и враќање на податоци на со еден клик

Алатки за програмери

Поддршка за GIT и WP-CLI, SSH / SFTP и пристап

ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

СОФТВЕР

 • CentOS 6.9 patched
 • Latest cPanel
 • PHP – Upto 7.1
 • Perl, Ruby, Zend

БАЗИ

 • MySql Server 5.6
 • phpMyAdmin 4.3.8
 • InnoDB
 • SFTP for security

ОПТИМИЗАЦИИ И НАДРАДБИ

 • Automated WP Core updates
 • Upgradable CPU
 • Upgradable RAM
 • Integrated CDN

БЕЗБЕДНОСТ

 • Clam AV Antivirus
 • Hotlink Protection
 • Leech Protection
 • DDoS Protection

Дополнително процесорско јадро – 300 ден/месечно |Дополнително 1 ГБ рам меморија – 250 ден/месечно

Интегрирано кеширање и CDN

Уживајте во супер брзо на вчитување на вашите страници

ПРАШАЊА?

П. Неверојатно-Брзо време на вчитување?

Со најмоќниот хардвер и Varnish кеширање- кој ги чува најчесто користените страници на вашиот сајт и глобално дистрибуиран CDN, вашиот сајт се сервира до 2x побрзо.

П. Што заначи зголемен месечен собракај ?

Супер брзите сервери засилени со најновите cloud технологии, ќе ви обезбедат зголемен месечен собракај односно повеке посетители на вашиот сајт.

П: Дали постои гаранција за враќање на парите?

Да, ние нудиме 100% без ризик, гаранција за враќање на парите за 30 дена.

П. Дали сетингот е-мејл е вклучен ?

Да, сетингот е на Е-маил е вклучен исто и миграцијата.

П. Колку емаил сметки можам да креирам ?

Неограничено, секако постои лимит по емаил сметка да не надминува 150 мејлови на час.

П. Дали моите податоци се безбедни?

Вашите податоци се пресликуват на 3 различни уреди за зголемена безбедност со помош на ” Ceph ”

П.Дали вклучувате заштита од вируси?

Да, сите сервери се заштитени со Clam AV.

П. Дали вршите миграции ?

Апсолутно! Ние целосно ќе го мигрираме вашиот сајт на нашите сервери целосно бесплатно

П. Со кој можам да стапам во контакт со мене ако ми треба помош?

Тимот за поддршка е секогаш присутен за да ви помогнеме. Можете да ги погледнете сите наши детали за контакт овде