ВНЕС НА ПОДАТОЦИ

ИНТЕРНЕТ КАТАЛОЗИ И ПРОДАВНИЦИ

Внес на  производи, категории, атрибути

Додавање на производ Едитирање на производ Додавање на категорија Креирање на атрибут Креирање на купон за попуст
100 денари 60 денари 60 денари 200 денари 200 денари

Информациите можете да ни ги пратите на Е-маил или можете да ги потполните формуларите откако ке ги добиеме информациите ке пристапиме кон додавање на производ , категорија, атрибут или купон за попуст на вашата веб страница.

ДОДАДИ

ПОРТАЛИ СО ВЕСТИ

Внес на  вести

Додавање на вест Едитирање на вест Елемент страница во мени Додавање на страница  Едитирање на страница
100 денари 60 денари 60 денари 300 денари 150 денари

Информациите можете да ни ги пратите на Е-маил или можете да ги потполните формуларите откако ке ги добиеме информациите ке пристапиме кон додавање на вест, елемент во мени или страница.

ДОДАДИ

РЕСТОРАНТИ

Внес на  понуди

Додавање на производ  Едитирање на производ   Елемент страница во мени Додавање на страница  Едитирање на страница
100 денари  60 денари 60 денари 300 денари 150 денари

Информациите можете да ни ги пратите на Е-маил или можете да ги потполните формуларите откако ке ги добиеме информациите ке пристапиме кон додавање на производ, елемент во мени или страница.

ДОДАДИ

ТУРИСТИЧКИ АГЕНЦИИ

Внес на  понуди

Додавање на понуда Едитирање на понуда Елемент страница во мени Додавање на страница  Едитирање на страница
100 денари 60 денари 60 денари 300 денари 150 денари

Информациите можете да ни ги пратите на Е-маил или можете да ги потполните формуларите откако ке ги добиеме информациите ке пристапиме кон додавање на понуда, елемент во мени или страница.

ДОДАДИ

Интегрирано кеширање и CDN

Уживајте во супер брзо на вчитување на вашите страници

ПРАШАЊА?

П. Неверојатно-Брзо време на вчитување?

Со најмоќниот хардвер и Varnish кеширање- кој ги чува најчесто користените страници на вашиот сајт и глобално дистрибуиран CDN, вашиот сајт се сервира до 2x побрзо.

П. Што заначи зголемен месечен собракај ?

Супер брзите сервери засилени со најновите cloud технологии, ќе ви обезбедат зголемен месечен собракај односно повеке посетители на вашиот сајт.

П: Дали постои гаранција за враќање на парите?

Да, ние нудиме 100% без ризик, гаранција за враќање на парите за 30 дена.

П. Дали сетингот е-мејл е вклучен ?

Да, сетингот е на Е-маил е вклучен исто и миграцијата.

П. Колку емаил сметки можам да креирам ?

Неограничено, секако постои лимит по емаил сметка да не надминува 150 мејлови на час.

П. Дали моите податоци се безбедни?

Вашите податоци се пресликуват на 3 различни уреди за зголемена безбедност со помош на ” Ceph ”

П.Дали вклучувате заштита од вируси?

Да, сите сервери се заштитени со Clam AV.

П. Дали вршите миграции ?

Апсолутно! Ние целосно ќе го мигрираме вашиот сајт на нашите сервери целосно бесплатно

П. Со кој можам да стапам во контакт со мене ако ми треба помош?

Тимот за поддршка е секогаш присутен за да ви помогнеме. Можете да ги погледнете сите наши детали за контакт овде