ВЕБ РАЗВОЈ

Изработка на веб сајт + 1 година бесплатно одржување +1 година обезбеден супер брз веб хостинг

ВО ПАКЕТОТ Е ВКЛУЧЕНО

Еднократна инсталација на темплејт по ваш избор Поставување на www.cloudflare.com за поголема брзина и сигурност Поставување на Google, Yahoo, Bing
Еднократно внесување до 20 производи или услуги Еднократно внесување на содржина во страниците ( Почетна, За нас, Производи, Услуги, Контакт ) Еднократно сетирање на данокот и испораката
Еднократно внесување до 20 категории Еднократна изработка до 3 слајдери  1 година корисничка подршка за креирање и едитирање на категории
Еднократна изработка на лого Еднократна инсталација до 3 модули по ваш избор Еднократно внесување до 10 атрибути
1 година корисничка подршка за внесување на производи или содржина 1 година корисничка подршка за креирање на атрибути 1  година корисничка подршка за креирање на купони за попуст
Корисничка подршка за управување со испораката и данокот Креирање до 5 деловни е-маил сметки 1 година обезбеден брз и стабилен веб- хостинг.
1 година сервисирање и надградба на веб-софтвер и модули. 1 година сервисирање и одржување до 5 деловни е-маил сметки 1 година сервисирање на база на податоци која ја користи динамичкиот веб-сајт.

ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

СОФТВЕР

 • Latest WordPress
 • Latest cPanel
 • PHP – Upto 7.1

БАЗИ

 • MySql Server 5.6
 • phpMyAdmin 4.3.8
 • SFTP for security

ОПТИМИЗАЦИЈА И НАДРАДБИ

 • Automated WP Core updates
 • Smush it
 • Yoast SEO

БЕЗБЕДНОСТ

 • Clam AV Antivirus
 • Hotlink Protection
 • Leech Protection
 • DDoS Protection
 • Updraft Plus

Интегрирано кеширање и CDN

Уживајте во супер брзо на вчитување на вашите страници

ПРАШАЊА?

П. Неверојатно-Брзо време на вчитување?

Со најмоќниот хардвер и Varnish кеширање- кој ги чува најчесто користените страници на вашиот сајт и глобално дистрибуиран CDN, вашиот сајт се сервира до 2x побрзо.

П. Што заначи зголемен месечен собракај ?

Супер брзите сервери засилени со најновите cloud технологии, ќе ви обезбедат зголемен месечен собракај односно повеке посетители на вашиот сајт.

П: Дали постои гаранција за враќање на парите?

Да, ние нудиме 100% без ризик, гаранција за враќање на парите за 30 дена.

П. Дали сетингот е-мејл е вклучен ?

Да, сетингот е на Е-маил е вклучен исто и миграцијата.

П. Колку емаил сметки можам да креирам ?

Неограничено, секако постои лимит по емаил сметка да не надминува 150 мејлови на час.

П. Дали моите податоци се безбедни?

Вашите податоци се пресликуват на 3 различни уреди за зголемена безбедност со помош на ” Ceph “

П.Дали вклучувате заштита од вируси?

Да, сите сервери се заштитени со Clam AV.

П. Дали вршите миграции ?

Апсолутно! Ние целосно ќе го мигрираме вашиот сајт на нашите сервери целосно бесплатно

П. Со кој можам да стапам во контакт со мене ако ми треба помош?

Тимот за поддршка е секогаш присутен за да ви помогнеме. Можете да ги погледнете сите наши детали за контакт овде