ВЕБ ХОСТИНГ

ХОСТИНГ ПАКЕТ

Basic

 • Простор 3 GB
 • Собраќај 300 GB
 • Број дозволени домени 2
 • PHP 5.4/5.5/5.6/7.0/7.1/7.2/7.3/7.4/8 +
 • MySQL бази на податоци ✔
 • FTP Акаунти – неограничен
 • Емаил Акаунти – неограничено
 • Softaculous Instant Install (WordPress ,Joomla, Magento +350 скрипти ) ✔
 • SSL безбедносен сертификат ✔
 • Заштита ( Backup ) ✔

4200

2400 ден/годишно

Plus

 • Простор 10 GB
 • Собраќај 750 GB
 • Број дозволени домени 6
 • PHP 5.4/5.5/5.6/7.0/7.1/7.2/7.3/7.4/8 +
 • MySQL бази на податоци ✔
 • FTP Акаунти – неограничен
 • Емаил Акаунти – неограничено
 • Softaculous Instant Install (WordPress ,Joomla, Magento +350 скрипти ) ✔
 • SSL безбедносен сертификат ✔
 • Заштита ( Backup ) ✔

5800

3200 ден/годишно

Prime

 • Простор 30 GB
 • Собраќај 1000 GB
 • Број дозволени домени 8
 • PHP 5.4/5.5/5.6/7.0/7.1/7.2/7.3/7.4/8 +
 • MySQL бази на податоци ✔
 • FTP Акаунти – неограничен
 • Емаил Акаунти – неограничено
 • Softaculous Instant Install (WordPress ,Joomla, Magento +350 скрипти ) ✔
 • SSL безбедносен сертификат ✔
 • Заштита ( Backup ) ✔

7800

4800 ден/годишно

ПЕРФОРМАНСИ И СИГУРНОСТ НА НАЈВИСОКО НИВО СО ПОЕДНОСТАВЕН МЕНАЏМЕНТ

cPanel

Имате современ контролен панел со многу опции за управување со сетирање на PHP конфигурација, додавање на домени, автоматски бекап ...

Неограничен број на е-пошти

Создајте поштенски адреси со неколку клика во контролниот панел " CPanel " .

24/7 Техничка поддршка

Во секое време, ние сме достапни да ви помогнеме и да одговориме на вашите прашања.

Сигурност и Заштита

Сигурността и заштитата на вашите проекти од вируси,малвер и хакерски напади е нашата одговорност.

Ви треба помош? Ние сме секогаш тука за вас.

Инсталирајте скрипта само со 1 - клик!

Инсталирајте онлајн продавница, фото галерија, блог или кој било друг модул само со 1 клик +350 скрипти - Овозможени од Softculous

ПРАШАЊА?

П. Неверојатно-Брзо време на вчитување?

Со најмоќниот хардвер и Varnish кеширање- кој ги чува најчесто користените страници на вашиот сајт и глобално дистрибуиран CDN, вашиот сајт се сервира до 2x побрзо.

П. Што заначи зголемен месечен собракај ?

Супер брзите сервери засилени со најновите cloud технологии, ќе ви обезбедат зголемен месечен собракај односно повеке посетители на вашиот сајт.

П: Дали постои гаранција за враќање на парите?

Да, ние нудиме 100% без ризик, гаранција за враќање на парите за 30 дена.

П. Дали сетингот е-мејл е вклучен ?

Да, сетингот е на Е-маил е вклучен исто и миграцијата.

П. Колку емаил сметки можам да креирам ?

Неограничено, секако постои лимит по емаил сметка да не надминува 150 мејлови на час.

П. Дали моите податоци се безбедни?

Вашите податоци се пресликуват на 3 различни уреди за зголемена безбедност со помош на ” Ceph “

П.Дали вклучувате заштита од вируси?

Да, сите сервери се заштитени со Clam AV.

П. Дали вршите миграции ?

Апсолутно! Ние целосно ќе го мигрираме вашиот сајт на нашите сервери целосно бесплатно

П. Со кој можам да стапам во контакт со мене ако ми треба помош?

Тимот за поддршка е секогаш присутен за да ви помогнеме. Можете да ги погледнете сите наши детали за контакт овде