ПОЛИТИКА НА ВРАЌАЊЕ

Политика за враќање
Поради регулативите на индустријата, сите веб-страници мора да имаат политика за заштита на приватноста и политики за наплата.

Ако не сте задоволни со вашата набавка, во рок од 30 дена од датумот на купување, ние целосно ќе ги повратиме средствата за вашата нарачка.