EVERTON.MK

EVERTON.MK

“Сакав да можам да испраќам информации, да ставам фотографии,Не сакав да чекам некој да ми ги прикачи.Затоа го избрав тимот на ArkaHost кој ми даде администраторски пристап преку кој се додават производи ,се управува со данокот и испораката.Тој е супер лесен за користење, многу интуитивен и забавен. “